050-20 30 400 info@sign-up.nl

Carwrapping

CARWRAPPING

Carwrapping is het beplakken van een auto met hoogwaardige folies. Dit kan in zijn geheel maar ook gedeeltelijk.

Deze folies zijn zelfklevend en op termijn verwijderbaar. Dit biedt u als gebruiker vele voordelen. Carwrapping, ook wel autowrapping of inpakken, wordt al vele jaren toegepast.

Daar waar het begon om auto’s in een standaard handelskleur te voorzien van een huisstijlkleur, zijn we verder gegaan en de mogelijkheden zijn nu zeer divers. Vlakke kleuren, metallics, parelmoer, carbon of zelfs Full Color afbeeldingen behoren nu tot de mogelijkheden. Dit alles kan in het mat of in glans en zelfs combinaties hiervan zijn mogelijk.

Ook tot de mogelijkheden behoort het effect van 3D. Onder de folie aangebrachte logo’s of teksten kunnen een stijlvolle aanvulling op uw huisstijl zijn.
Carwraps zijn niet alleen esthetisch, carwrapping is ook functioneel. De gebruikte folies beschermen tevens uw lak tegen de invloed van de zon en kleine mechanische belastingen zoals steenslag of krassende takken. Als na de gebruiksperiode de carwrap verwijderd wordt, komt er een nagenoeg nieuwe lak onder vandaan. Lekker bij inruil.