050-20 30 400 info@sign-up.nl
Home » Onze diensten » Lichtreclame

Lichtreclame

Lichtreclame is de kunst van het verlichten van je boodschap en het in de schijnwerpers zetten van wat echt belangrijk is.

Laat ons jou ook helpen met!

Wat is lichtreclame?

Lichtreclame is de kunst van het verlichten van je boodschap en het in de schijnwerpers zetten van wat echt belangrijk is. Deze vorm van visuele communicatie heeft een onmiskenbare impact en laat je boodschap helder schijnen.

Lichtreclame omvat diverse vormen van verlichte displays, van neonborden tot LED-tekens. Het doel is om je boodschap op te laten vallen en zichtbaar te maken, ongeacht het tijdstip van de dag.

Bij SignUp begrijpen we de kracht van lichtreclame en bieden we oplossingen die jouw boodschap in een nieuw licht plaatsen. Ons team staat klaar om je te helpen je visie tot leven te brengen.

Of je nu kiest voor een klassiek neonbord, een modern LED-teken of een uniek aangepast ontwerp. Wij zorgen ervoor dat deze lichtreclame de aandacht trekt en dat je boodschap helder wordt overgebracht

Voorbeelden van lichtreclame

Neonverlichting 

Neonlichten kunnen worden gebogen en gevormd om aantrekkelijke en op maat gemaakte ontwerpen te creëren. Ze zijn bekend om hun heldere kleuren en opvallende uitstraling.

LED-lichtreclame 

LED’s (Light Emitting Diodes) zijn energiezuinig, duurzaam en kunnen in verschillende kleuren en formaten worden gebruikt. Ze zijn ideaal voor het tonen van dynamische berichten en afbeeldingen.

Kanaalbrieven 

Deze driedimensionale letters en logo’s kunnen worden verlicht met neon of LED’s en zijn populair voor het creëren van opvallende gevelreclame.

Lichtbakken

Lichtbakken zijn doosachtige structuren met verlichting aan de binnenkant en kunnen worden voorzien van kleurrijke afbeeldingen en tekst.

Continue zichtbaar

Het belangrijkste voordeel van lichtreclame is de mogelijkheid om 24/7 zichtbaar te zijn, waardoor bedrijven dag en nacht kunnen adverteren. Dit vergroot de naamsbekendheid en kan klanten aantrekken, zelfs buiten reguliere openingstijden. Daarnaast draagt lichtreclame bij aan de professionele uitstraling van een bedrijf en kan het een blijvende indruk achterlaten bij potentiële klanten.

Bij Signup reclame zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en installeren van hoogwaardige lichtreclame-oplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om het verlichten van jouw bedrijfslogo, het creëren van opvallende neonborden of het installeren van LED-displays, wij hebben de expertise om uw boodschap op een heldere en effectieve manier over te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe lichtreclame jouw bedrijf kan helpen opvallen en groeien.

Wij denken graag mee!

Neem contact op met een van onze experts

 

Reviews

Wat klanten van ons vinden

Wij zijn trots op de mooie recensies die we krijgen van klanten.

Nico Nijhof

Echte vakmensen!

Wat was het weer gezellig SignUp. Zoals ik al had verwacht hebben ze het goed voor elkaar en zijn het echte vakmensen die weten waar ze het over hebben!

Stefan Mladenovic

Pure specialisten

Ik werk erg graag met hen samen. Het heeft mijn organisatie's in de afgelopen jaren enorm geholpen!

TheRalphioso

Hoogwaardige kwaliteit

Mooi bedrijf met goede ideeën. Auto eerst laten reinigen elders en daarna laten beplakken/bestikkeren. Hoogwaardige kwaliteit en hier lopen mensen die er echt verstand van hebben. Niks is te gek hier en ze kunnen en willen alles.